Werkwijze

Uw wensen

Allereerst gaan we met uw wensen aan de slag, waar bent u naar op zoek, en hoe past dat het beste in het eindresultaat. Belangrijk is hierbij om naar het gebruiksgemak te kijken, en natuurlijk naar de uitstraling en stijl die bij uw past. Met een lijst van al uw wensen kunnen we beginnen aan een passend en aangemeten ontwerp.


Materiaal keuze & ontwerp

In de tweede stap gaan we kijken naar de materialen en stijl die bij u past. Heeft al inspiratie opgedaan, en wilt u daar een nieuwe kijk op, of heeft u nog geen idee wat er allemaal mogelijk is in uw woning.

Door middel van een goed gesprek komen we tot een goed sfeerbeeld, materiaal keuze en ontwerp, zodat we met alle tevredenheid over kunnen gaan tot de productie van uw maatwerk interieur.


Productie van uw maatwerk interieur

Omdat uw interieur op maat wordt gemaakt heeft u straks iets unieks in uw woning staan. Met precisie en gericht op vakwerk wordt het meubelstuk tot een goed kloppend geheel gemaakt. Met volle aandacht en inzet wordt het ontwerp omgezet in realiteit.


Plaatsen van het eindresultaat

In overleg wordt het resultaat bij u geplaatst. Naar aanleiding van een afspraak komen we bij u langs, om netjes te werk te gaan. Als alles staat nog even de stofzuiger en een doekje er door heen, en alles is klaar om in gebruik genomen te worden. Van A tot Z een goed proces om samen met u tot een resultaat te komen om tijden lang van te genieten.